PERSONVERN

Nettbutikken Steely.no behandler alle data ifølge lov om personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg personlig vil aldri bli gjort tilgjengelig for tredjepart eller koblet opp mot andre register.

Ved kjøp i vår nettbutikk oppbevarer vi navn, adresse og e-post adresse. Vi trenger denne informasjonen for å kunne levere varen til deg og for å kunne kontakte deg dersom det er nødvendig i forbindelse med bestillingen.

Vi er også lovpålagt å lagre denne informasjonen i forbindelse med merverdiavgift og regnskapsføring.


TILGANG TIL DINE PERSONLIGE OPPLYSNINGER

Du kan når som helst gå inn på "Min konto" i nettbutikken og gjøre endringer, samt se full oversikt over dine bestillinger.


INFORMASJONSKAPSLER-COOKIES

Vi gjør oppmerksom på at nettbutikken anvender informasjonskapsler eller cookies og at du ved å benytte våre tjenester aksepterer dette.

Informasjonen i informasjonskapslene er anonyme og kan ikke identifisere enkeltpersoner.

Vi benytter informasjonskapsler i nettbutikken Steely for å gjennomføre betalingstransaksjoner. Vi benytter også informasjonskapsler knyttet opp mot Google analytics, trafikkanalyse og Google Adwords annonsering.

Du kan enkelt slette informasjonskapsler fra din harddisk. Du kan også endre innstillinger på din nettleser slik at den ikke tillater informasjonskapsler lagret på din harddisk.