Alle priser i nettbutikken er oppgitt i norske kroner.

Nettbutikken Steely sender kun varer til kunder i Norge.

Alle varer sendes fra lager i Norge.

HVORDAN HANDLE HOS STEELY :

Trykk på "Legg i handlekurv" og gå til kassen. Du velger her hvordan du ønsker varene skal sendes og betales.

Ved bestilling vil du motta bekreftelse via e-post, det er derfor svært viktig at vi har riktig e-post adresse registrert.

Husk også at kunden selv har ansvar for å oppgi riktig leveringsadresse slik at sendingen kommer raskt og trygt fram.

FRAKT

Varene pakkes og sendes innen 24 timer på virkedager etter at vi har mottatt bestillingen.

Alle varer sendes med Posten Norge.

Det er to alternativer:

1. Brevpost. kr. 49.- uansett hvor mye du handler, reduseres gradvis etter ordrebeløp, og på de fleste varegrupper er frakten kr. 1.- ved bestillinger over ca. kr. 500.-. Pakken sendes som brevpost , og du vil få varene levert rett i din postkasse. Dette er en rimelig og rask fraktmetode, og normal fremsendingstid er ca. 2 dager. Brevpost har ikke sporingsnummer eller forsikring.

2. Norgespakke. Med norgespakke er varene forsikret og du får et sporingsnummer slik at du kan følge pakken fram til postkontoret. Du mottar en hentelapp i postkassen din og pakken utleveres på postkontoret mot fremvisning av legitimasjon. Normalt er fremsendingstiden 3-5 virkedager, litt avhengig av hvor i landet pakken sendes. Norgespakken koster kr. 150.- uansett hvor mye som skal sendes.

BETALING

Du kan betale med Paypal ved bruk av bankkort (Visa-Mastercard) eller overføre direkte til Paypal konto. Du trenger ikke å ha konto hos Paypal for å betale med Paypal. Alle kredittkortopplysninger foregår på kryptert SSL mellom kunde og Paypal og nettbutikken har ikke tilgang på disse opplysningene. Paypal er derfor svært sikkert. Da vi mottar betalingsbekreftelse umiddelbart etter betaling, kan vi raskt komme igang med pakking og sending, så om du ønsker raskest mulig levering anbefaler vi Paypal.

ANGRERETT OG RETUR AV VARER

I følge norsk kjøpslov har du mulighet til å angre ditt kjøp, og returnere varene i inntil 14 dager etter at varen er mottatt. Angrerettskjema følger vedlagt varesending ved bestilling. Velger du å benytte deg av angreretten, vennligst gi oss en tilbakemelding så tidlig som mulig slik at vi kan bli enige om fremgangsmåten for retur. Varene sendes tilbake i originalemballasje, og må være godt innpakket for å unngå fraktskader. Kjøper dekker kostnad for frakt begge veier og har ansvar for frakt tilbake til selger. Sammen med varen sendes utfyllt angrerettskjema. Mer info om utfylling av skjemaet fremgår av vedlegg til skjema.

REKLAMASJON

Dersom du oppdager en feil eller mangel på et produkt må du så raskt som mulig og innen rimelig tid gi en tilbakemelding til oss om dette. Vi vil da kunne bli enige om hvordan vi løser dette på en best mulig måte.