Klokkeremmer

Her har du et utvalg klokkereimer som passer for de fleste klokker.
Komfortable og robuste Natoreimer som gir klokken din en sporty og røff
stil, perfekt for friluftsliv sommer som vinter. Flotte meshlenker i rustfritt stål
i flere farger som gir klokken et elegant utseende. Og klassiske skinnreimer.

Her har du et utvalg klokkereimer som passer for de fleste klokker.
Komfortable og robuste Natoreimer som gir klokken din en sporty og røff
stil, perfekt for friluftsliv sommer som vinter. Flotte meshlenker i rustfritt stål
i flere farger som gir klokken et elegant utseende. Og klassiske skinnreimer.

Mer

Klokkeremmer Det er 33 produkter.

Viser 1 - 33 av 33 produkter
 • Klokkelenke laget i sort rustfritt stål i flettet fleksibelt mesh-mønster med et elegant og stilrent design. Lenken er enkel å ta av og på med clipsfeste og lengden kan enkelt justeres for å passe ditt håndledd.

 • Klokkelenke laget i sort rustfritt stål i flettet fleksibelt mesh-mønster med et elegant og stilrent design.Lenken er enkel å ta av og på med clipsfeste og lengden kan enkelt justeres for å passe ditt håndledd.

 • Klokkelenke laget i gullfarget rustfritt stål i flettet fleksibelt mesh-mønster med et elegant og stilrent design.Lenken er enkel å ta av og på med clipsfeste og lengden kan enkelt justeres for å passe ditt håndledd.

 • Klokkelenke laget i gullfarget rustfritt stål i flettet fleksibelt mesh-mønster med et elegant og stilrent design.Lenken er enkel å ta av og på med clipsfeste og lengden kan enkelt justeres for å passe ditt håndledd.

 • Klokkelenke laget i gullfarget rustfritt stål i flettet fleksibelt mesh-mønster med et elegant og stilrent design.Den 22 mm brede lenken er enkel å ta av og på med clipsfeste og lengden kan enkelt justeres for å passe ditt håndledd.

 • Klokkelenke laget i sølvfarget rustfritt stål i flettet fleksibelt mesh-mønster med et elegant og stilrent design.Lenken er enkel å ta av og på med clipsfeste og lengden kan enkelt justeres for å passe ditt håndledd.

 • Klokkelenke laget i sølvfarget rustfritt stål i flettet fleksibelt mesh-mønster med et elegant og stilrent design.Stållenken er enkel å ta av og på med clipsfeste og lengden kan enkelt justeres for å passe ditt håndledd.

 • Stilig klokkelenke laget i sølvfarget rustfritt stål i flettet fleksibelt mesh-mønster med et elegant og stilrent design.Lenken er praktisk å ta av og på med clipsfeste og lengden kan enkelt justeres for å passe ditt håndledd.

 • På tide å skifte ut den gamle klokkereimen?  Her får du en pen rem i skinn som fresher opp klokken din og gir den et nytt utseende. Klokkereimen er laget i sort skinn og festes med en spenne i blankt rustfritt stål.

 • På tide å skifte ut den gamle klokkereimen?  Her får du en pen og stilig reim i skinn som fresher opp klokken din og gir den et nytt utseende. Klokkereimen er laget i sort skinn og festes med en spenne i blankt rustfritt stål.

 • På tide å skifte ut den gamle klokkeremmen?  Her får du en pen og elegant rem i skinn som fresher opp klokken din og gir den et nytt utseende. Klokkeremmen er laget i lys brunt skinn og festes med en spenne i blankt rustfritt stål.

 • På tide å skifte ut den gamle klokkeremmen?  Her får du en pen og stilig rem i skinn som fresher opp klokken din og gir den et nytt utseende. Klokkeremmen er laget i lys brunt skinn og festes med en spenne i blankt rustfritt stål.

 • Natoreim laget i vevet, sterkt nylonmateriale med bøyler og spenne i rustfritt stål. Klokkeremmen fornyer klokkens utseende og den er behagelig å ha på håndleddet både sommer og vinter. Remmens doble konstruksjon forhindrer også mot tap eller skade på klokken om en fjærpinne skulle gå av.

 • Natoreim laget i vevet, sterkt nylonmateriale med bøyler og spenne i rustfritt stål. Den militærgrønne klokkeremmen fornyer klokkens utseende og den er behagelig å ha på håndleddet både sommer og vinter. Natoreimens doble konstruksjon forhindrer også mot tap eller skade på klokken om en fjærpinne skulle gå av.

 • Natorem laget i vevet, sterkt nylonmateriale med bøyler og spenne i rustfritt stål. Den mørk blå klokkeremmen fornyer klokkens utseende og den er behagelig å ha på håndleddet både sommer og vinter da materialet er åpent og ventilerer bort fuktighet. Natoremmens design forhindrer også mot tap eller skade på klokken om en fjærpinne skulle gå av.

 • Natorem laget i vevet, sterkt nylonmateriale med bøyler og spenne i rustfritt stål. Klokkeremmen fornyer klokkens utseende og den er behagelig å ha på håndleddet både sommer og vinter. Natoremmens doble design forhindrer også mot tap eller skade på klokken om en fjærpinne skulle gå av.

 • Natoreim laget i vevet, sterkt khaki farget nylonmateriale med bøyler og spenne i rustfritt stål. Klokkereimen fornyer klokkens utseende og den er behagelig å ha på håndleddet både sommer og vinter. Reimens doble konstruksjon forhindrer også mot tap eller skade på klokken om en fjærpinne skulle gå av.

 • Natorem laget i vevet, sterkt nylonmateriale med bøyler og spenne i rustfritt stål. Klokkeremmen fornyer klokkens utseende og den er behagelig å ha på håndleddet både sommer og vinter. Natoremmens doble design forhindrer også tap eller skade på klokken om en fjærpinne skulle ryke.

 • Natoreim laget i vevet, sterkt sort nylonmateriale med bøyler og spenne i blankt rustfritt stål. Klokkereimen fornyer klokkens utseende og den er behagelig å ha på håndleddet både sommer og vinter. Natoreimens doble konstruksjon forhindrer også mot tap eller skade på klokken om en fjærpinne skulle gå av.

 • Natorem laget i grå vevet sterkt nylonmateriale med bøyler og spenne i blankt rustfritt stål. Klokkeremmen fornyer klokkens utseende og den er behagelig å ha på håndleddet både sommer og vinter. Natoremmens doble konstruksjon forhindrer også mot tap eller skade på klokken om en fjærpinne skulle gå av.

 • Pen natorem laget i vevet, sterkt nylonmateriale i grå farge med bøyler og spenne i blankt rustfritt stål. Klokkeremmen fornyer klokkens utseende og den er behagelig å ha på håndleddet både sommer og vinter. Natoremmens doble konstruksjon forhindrer også mot tap eller skade på klokken om en fjærpinne skulle gå av.

 • Stilig Nato klokkerem laget i sterkt nylonmateriale i nasjonalfargene med bøyler og spenne i blankt rustfritt stål. Remmen fornyer klokkens utseende og den er komfortabel på håndleddet både sommer og vinter. Natoremmen gir ekstra sikkerhet om en fjærpinne skulle ryke slik at du ikke mister klokken.

 • Pen Nato klokkerem laget i sterkt nylonmateriale i de norske nasjonalfargene med bøyler og spenne i blankt rustfritt stål. Remmen fornyer klokkens utseende og den er komfortabel på håndleddet både sommer og vinter. Natoremmen gir ekstra sikkerhet om en fjærpinne skulle ryke slik at du ikke mister klokken.

 • Nato klokkerem laget i sterkt nylonmateriale i flotte farger med bøyler og spenne i blankt rustfritt stål. Remmen fornyer klokkens utseende og den er komfortabel på håndleddet både sommer og vinter. Natoreimen gir ekstra sikkerhet om en fjærpinne skulle ryke slik at du ikke mister klokken.

 • Pen Nato klokkereim laget i sterkt nylonmateriale i nasjonalfargene med bøyler og spenne i blankt rustfritt stål. Remmen fornyer klokkens utseende og den er komfortabel på håndleddet både sommer og vinter. Natoreimen gir ekstra sikkerhet om en fjærpinne skulle ryke slik at du ikke mister klokken.

 • Nato klokkereim laget i sterkt nylonmateriale med bøyler og spenne i blankt rustfritt stål. Reimen fornyer klokkens utseende og den er komfortabel på håndleddet både sommer og vinter. Natoreimen gir ekstra sikkerhet om en fjærpinne skulle ryke slik at du ikke mister klokken.

 • Nato klokkereim laget i sterkt nylonmateriale med bøyler og spenne i blankt rustfritt stål. Remmen fornyer klokkens utseende og den er komfortabel på håndleddet både sommer og vinter. Natoreimen gir ekstra sikkerhet om en fjærpinne skulle ryke slik at du ikke mister klokken.

 • Nato klokkereim laget i sterkt nylonmateriale med bøyler og spenne i blankt rustfritt stål. Remmen fornyer klokkens utseende og den er komfortabel på håndleddet både sommer og vinter. Den gir ekstra sikkerhet om en fjærpinne skulle ryke slik at du ikke mister klokken.

 • Tøff Nato klokkereim laget i sterkt nylonmateriale med bøyler og spenne i blankt rustfritt stål. Remmen fornyer klokkens utseende og den er komfortabel på håndleddet både sommer og vinter. Den gir også ekstra sikkerhet dersom en fjærpinne skulle ryke slik at du ikke mister klokken.

 • Natoreim laget i vevet, sterkt nylonmateriale med bøyler og kraftig spenne i børstet rustfritt stål. Denne reimen er laget av litt mer eksklusivt nylonmateriale som ofte kalles "Seatbelt nylon" da det er litt tettere vevet og har en blankere, mer silkeaktig overflate. Fargekombinasjon som referer til nyere Bond filmer hvor agenten har lignende type reim...

 • Flott natoreim laget i vevet, sterkt nylonmateriale med bøyler og kraftig spenne i børstet rustfritt stål. Reimen er laget av litt mer eksklusivt nylonmateriale som kalles "Seatbelt nylon" da det er litt tettere vevet og har en blankere, mer silkeaktig overflate. Dette er fargekombinasjonen som referer til nyere Bond filmer hvor agenten har lignende type...

 • Bred klokkereim laget i blankt sølvfarget rustfritt stål i flettet fleksibelt mesh-mønster med et elegant og stilrent design.Lenken er enkel å ta av og på med vanlig lås og lengden kan enkelt justeres for å passe ditt håndledd.

 • Hva med å skifte ut den gamle klokkeremmen?  Her har du en pen og stilig reim i skinn som fresher opp klokken din og gir den et nytt utseende. Klokkeremmen er laget i brunt skinn med preget krokodille mønster og festes med en spenne i blankt rustfritt stål.

Viser 1 - 33 av 33 produkter