Armbånd

Se vårt utvalg av pene herrearmbånd som passer til mange klesstiler, herrearmbånd har blitt en viktig del av motebildet,
og du kan kombinere armbåndet med andre accessories som klokke eller halskjede for en maskulin stil.
Våre armbånd til menn kombinerer rustfritt stål i forskjellige farger med skinn og seiltau og her finner du din favoritt.

Se vårt utvalg av pene herrearmbånd som passer til mange klesstiler, herrearmbånd har blitt en viktig del av motebildet,
og du kan kombinere armbåndet med andre accessories som klokke eller halskjede for en maskulin stil.
Våre armbånd til menn kombinerer rustfritt stål i forskjellige farger med skinn og seiltau og her finner du din favoritt.

Mer

Armbånd Det er 47 produkter.

per side
Viser 1 - 36 av 47 produkter
 • Stilig brynjemønstret herrearmbånd i flettet sort skinn og rustfritt stål. Dette er et armbånd i høy kvalitet hvor alle metalldeler er laget i allergisikkert kirurgisk rustfritt stål og remmen er i ekte storfeskinn. En kraftig magnetlås sørger for at armbåndet holdes på plass. Armbåndet kommer i en pen gaveeske.

 • Lekkert flettet skinn herrearmbånd med skull og fleur-de-lis motiv, armbåndet har innvendig omkrets på 21cm. Armbåndet er i ekte sort skinn og allergisikkert kirurgisk rustfritt stål. Den kraftige neodym magnetlåsen har børstet overflate. Armbåndet kommer i en pen gaveboks.

 • Stilig armbånd laget med skinnremmer og perler i rustfritt stål. Perlene er fikserte med små gummiringer og du kan flytte de rundt på armbåndet om du skulle ønske det. Armbåndet har en meget kraftig neodym magnetlås som du kan være trygg på holder armbåndet på plass. Leveres i en pen gaveboks.

 • Flettet meandermønstret gresk herrearmbånd i sort skinn og rustfritt stål. Armbånd i høy kvalitet laget i ekte storfeskinn og allergisikkert rustfritt stål. Låsen har meandermønster på utsiden og er blankpolert på baksiden, spor som passer i hverandre og holdes av kraftig magnet. Armbåndet kommer i en pen gaveeske.

 • Duo armbånd i lang flettet sort skinn med bajonettlås. Full lengde er ca. 40 cm og den går to ganger rundt håndleddet. Armbåndet er laget i ekte storfeskinn og låsen er i allergisikkert rustfritt stål. Armbåndet leveres i en pen gaveboks.

 • Elegant skinnarmbånd i ekte skinn og tofarget rustfritt stål i høy kvalitet. Armbåndet består av to flettede skinntråder som er 6mm tykke, de har fargede 10mm tykke metallperler i speilglanspolert og forgylt rustfritt stål. Skinntrådene er samlet i låsen som er i blankt rustfritt stål. Låsemekanismen fungerer ved at endestykkene skyves inn i spor og...

 • Elegant sort armbånd i ekte skinn med lås i rustfritt stål. Flettet design og sikker lås som er en kombinasjon av magnet og bajonett. Armbåndet leveres med en pen gaveboks.

 • Tøft wrap armbånd i sort skinn og rustfritt stål. Armbåndet har en skinnrem med 7 mm bredde som går tre ganger rundt håndleddet. Den leveres i størrelse på 61 cm som passer fint til håndledd som er ca 18 cm eller mindre. Armbåndet kommer i en pen gaveeske.

 • Pent herrearmbånd i myk sort silikongummi med dekor i sølv, gull og kobber farge. Metalldelene er i rustfritt stål og låsen er fjærbelastet med en liten tast som må trykkes inn for å åpne det. Armbåndet kommer i en pen gaveboks.

 • Pent skinnarmbånd i etnisk design. Native armbåndet er laget med to sorte skinntråder, dekoren er i skinn og vokset bomullstråd. Armbåndet festes med en metallhekte i antikkbehandlet messing. Armbåndet leveres i en pen gaveboks.

 • Stilig og maritimt inspirert armbånd i stål og seiltau. Selve armbåndet er laget i blå rød og hvit nylonsnor og låsen er en kraftig skrusjakkel i stål. Armbåndet har en lengde som passer de fleste håndledd. Armbåndet leveres med en pen gaveboks.

 • Elegant maritimt inspirert armbånd i stål og seiltau. Selve armbåndet er laget i blå rød og hvit nylonsnor og låsen er en kraftig skrusjakkel i rustfritt stål. Armbåndet har en lengde på 21 cm som passer de fleste håndledd. Armbåndet leveres med en pen gaveeske.

 • Klassisk maritimt tauarmbånd i sort farge med kraftig skrulås i stål og lengde på 21cm. Laget med seiltau i sort farge og surringen i rødt og hvitt gir en fin kontrast. Armbåndet leveres i en pen gaveeske.

 • Flott anker armbånd med solid blankpolert ankerlås i rustfritt stål og dekorativt blå tvunnet line med surringer i kontrastfarge. Passer for håndledd med omkrets inntil ca 18 cm. Armbåndet leveres med en pen gaveeske.

 • Ankerarmbånd laget i sort seiltau med en solid lås utformet som et anker. Ankeret er speilglanspolert og dette er et stilig armbånd som blir lagt merke til. Diameter ca 18 cm. Kommer i en pen gaveboks.

 • Stilig tauarmbånd i rød farge med kraftig skrulås. En god ide hvis du vil sprite opp antrekket med en fargekontrast. Med 21 cm lengde passer den de fleste håndledd. Armbåndet kommer i en pen gaveeske.

 • Maskulin tykk flettet armlenke i blank sølvfarget rustfritt stål og denne fargen  gjør at armbåndet matcher alle antrekk. Kjedet er rundt i formen og er hele 8mm tykt og har en praktisk lås som fester armbåndet sikkert rund håndleddet. Velg lengde. Armlenken kommer i en pen gaveeske.

 • Lekker gull farget armlenke med runde ledd i blankt forgylt rustfritt stål. Lenken er 5mm bred, har blanke avrundede ledd og er behagelig mot huden. En solid lobsterlås holder lenken trygt på håndleddet. Velg lengde. Armlenken kommer i en pen gaveboks.

 • En gullfarget armlenke bør enhver mann ha og har du det ikke kan dette armbåndet være noe for deg. Armbåndet er laget av sterkt rustfritt stål med blank forgylt overflate i klassisk cubansk design med avrundede ledd. Lenken har en praktisk lås som er enkel å bruke og gjør at den sitter trygt rundt håndleddet. Velg lengde. Leveres med en pen gaveeske.

 • Det unike armbåndet består av en enkel sort lenke av rustfritt stål med avrundede ledd som fremstår som et sort perlekjede og gjør det elegant og stilrent. Det sorte stålarmbåndet festes rundt håndleddet med en solid og praktisk lås som sørger for at det alltid sitter sikkert. Velg lengde. Lenken kommer i en pen gaveboks.

 • Pent smalt forgylt armbånd i rustfritt stål. Armbåndet har cubansk mønster, leddene er blanke og avrundede og er svært komfortabelt å ha på. En lobsterlås holder lenken trygt festet rundt håndleddet. Et rustfritt stålarmbånd laget av 316L stål også kalt kirurgisk stål er mye mer robust enn gull og er et godt alternativ. Velg lengde. Armlenken leveres i...

 • Pent armbånd med flettet hvetemønster i blankt sølvfarget rustfritt stål. Lenken er passe tykk og kan fint kombineres med klokke eller andre armbånd. Armbåndet er rundt i formen og behagelig å ha på håndleddet, den solide lenken låses med en praktisk lobsterlås. Velg lengde. Lenken leveres i en pen gaveeske.

 • Pent forgylt figaro armbånd i speilblankt gullfarget rustfritt stål. Lenken er 6mm bred, 22cm lang og har avrundede ledd. Armlenken kommer i en pen gaveeske.

 • Flott og stilig armbånd med populært figaromønster i rustfritt stål, armbåndet har blank sølvfarget overflate og en praktisk, sterk lobsterlås. Lengde 22 cm. Armlenken kommer i en pen gaveboks.

 • Her har du et sort stålarmbånd som består av en enkel lenke i et design som er elegant og veldig stilrent, armlenken er 20.5 cm lang. Du fester lenken med en enkel og praktisk lås som holder armbåndet trygt på plass. Armbåndet leveres med en pen gaveeske.

 • Elegant og stilrent lenke herrearmbånd laget i kirurgisk rustfritt stål. Det solide stålarmbåndet har en lekker speilblank overflate, det er 9mm bredt og har en kraftig lås som er tilpasset profilen på lenken. Armbåndet leveres i en pen gaveeske.

 • Flott herrearmbånd med navneplate laget i speilblankt rustfritt stål. Navneplaten er 8mm bred, lengden er 21.5cm og lenken har en pen og solid lobsterlås. Armbåndet leveres med en pen gaveboks.

 • Lekkert cubansk-stil armlenke i blankt forgylt rustfritt stål. Lenken er 6mm bred, har blanke avrundede ledd og er behagelig mot huden. En solid lobsterlås holder lenken trygt på håndleddet. Velg lengde. Armlenken kommer i en pen gaveeske.

 • Tøft, kraftig herrearmbånd i blank sort rustfritt stål. Armbåndet har en maskulin størrelse med god vekt og holdes trygt på plass med solid lobsterlås. Stålarmbåndet leveres i en pen gaveboks.

 • Tøft lenkearmbånd i sort rustfritt stål med curbed lenke. Armbåndet festes med en solid lobsterlås. Lengde 21 cm. Stålarmbåndet kommer i en pen gaveboks.

 • Pent lenkearmbånd i forgylt rustfritt stål i Byzantinsk design med bredde på 6.5mm og lengde 21cm. Armbåndet har speilblank overflate og lenken tar seg godt ut rundt håndleddet. Armbåndet leveres med en pen gaveeske.

 • Flott skinnarmbånd med hodeskallemotiver, laget i rustfritt stål og ekte skinn. Solid lås som både er magnetisk og mekanisk og holder armbåndet trygt på plass. Skinnarmbåndet leveres i en pen gaveeske.

 • Stilig 6mm tykt kuleledd armbånd i blankt sølvfarget rustfritt stål, leddene i armlenken er utformet på en måte som gjør at det ser ut som sølv perler. En kraftig lobsterlås holder stålarmbåndet trygt på plass. Armlenken kommer i en pen gaveboks.

 • Solid og maskulint stålarmbånd i klassisk cubansk stil, armlenken er laget i speilblankt rustfritt stål og har en solid lobsterlås som holder armbåndet sikkert på plass. Vennligst velg lengde. Stål armbåndet leveres med en pen gaveboks.

 • Solid og stilig stålarmbånd i klassisk cubansk stil i en populær bredde på 9.5mm. Armlenken er laget i meget sterkt speilblankt rustfritt stål og har en solid lobsterlås som holder armbåndet trygt på plass. Vennligst velg lengde. Stål armbåndet leveres med en pen gaveboks.

 • Her har du et smalt sort stålarmbånd som består av en enkel lenke i et design som er elegant og veldig stilrent med bredde på 5mm og laget i sterkt rustfritt stål. Armlenken festes med en enkel og praktisk lobsterlås som holder det trygt på plass. Vennligst velg lengde. Stålarmbåndet leveres i en pen gaveboks.

Viser 1 - 36 av 47 produkter