Halskjeder

Her finner du halskjeder i rustfritt stål som skulle dekke de fleste behov.
Rustfritt stål er et sterkt materiale som er meget slitesterkt og allergisikkert og alle våre kjeder
er laget i kirurgisk 316L stål. Halskjedene fåes i naturlig sølvfarge, gullfarget og sort utførelse.
Størrelsene er mye for herre, men vi har bredde og lengde som passer alle.

Her finner du halskjeder i rustfritt stål som skulle dekke de fleste behov.
Rustfritt stål er et sterkt materiale som er meget slitesterkt og allergisikkert og alle våre kjeder
er laget i kirurgisk 316L stål. Halskjedene fåes i naturlig sølvfarge, gullfarget og sort utførelse.
Størrelsene er mye for herre, men vi har bredde og lengde som passer alle.

Mer

Halskjeder Det er 25 produkter.

Viser 1 - 25 av 25 produkter
 • Her har du et elegant halskjede i klassisk cubansk design i blankt forgylt rustfritt stål. Leddene i lenken er avrundede og er behagelig for huden. Passer fint når du ser etter noe som er gullfarget til antrekket. En praktisk og solid lås gjør kjedet enkelt å ta av og på. Leveres i en pen gaveboks.

 • Dette er et pent, forholdsvis smalt gyllent halskjede laget i sterkt rustfritt stål. Kjedet er i klassisk kubansk design med blankpolert overflate og avrundede ledd som er behagelig for huden. Stålkjedet festes med en sterk og praktisk lås. Halskjedet leveres i en pen gaveeske.

 • Her har du et flott klassisk halskjede i blankt figaro-design i en maskulin og kraftig størrelse som er svært populær. Halskjedet er laget i slitesterkt rustfritt stål med blank overflate som vil holde seg pent i mange år. Kjedet festes med en solid og praktisk lås. Kommer i en pen gaveboks.

 • Her har du et elegant og klassisk forgylt halskjede i kraftig rustfritt stål med blank forgylt overflate. Halskjedet er i cubansk avrundet design og er komfortabelt å bruke. Kjedet holdes trygt på plass med en praktisk lås som er enkel å ta av og på. Halskjedet kommer i en pen gaveeske.

 • Her har du et pent halskjede laget i sterkt rustfritt stål med et rundt design med små ledd som ser ut som det er flettet. Kjedet er blankt og reflekterer lyset godt, passer også fint med anheng. Kommer i en pen gaveboks.

 • Her har du et dekorativt og stilig smalt halskjede i figaro-design. Kjedet har blank overflate og er laget i sterkt rustfritt stål, det festes med en praktisk lobsterlås. Kommer i pen gaveboks.

 • Stilig og kraftig diamondcut halskjede i blankt rustfritt stål, dette er et dekorativt kjede som passer fint alene eller med anheng. Halskjedet har en spesiell og dekorativ lås som holder kjedet trygt på plass. Leveres i en pen gaveboks.

 • Her har du et tøft og kraftig kjede i blankt sølvfarget rustfritt stål. Halskjedet har avrundede ledd som gjør det behagelig å bruke og har en praktisk og solid lås som holder kjedet trygt på plass. Formen på kjedet gjør at det også er godt egnet til å bruke sammen med anheng. Leveres i pen gaveboks.

 • Flott halskjede i sølvfarget rustfritt stål med Panser design. Kjedet har slipte avrundede kanter og er laget i et meget sterkt materiale som vil bevare glansen og holde seg pent i mange år. Kommer i en pen gaveeske.

 • Her har du et pent smalt gullfarget halskjede laget i sterkt rustfritt stål. Kjedet er i klassisk kubansk design med blankpolert overflate og avrundede ledd som er behagelig for huden. Lenken festes med en sterk og praktisk lås. Kommer i pen gaveeske.

 • Dette er et unikt gull farget stålhalskjede i en spesiell tvunnet design satt sammen av mange små tråder som gjør at det glitrer. Det forgylte kjedet er rundt i formen og behagelig for huden. Halskjedet er laget i sterkt kirurgisk rustfritt stål og festes med en praktisk og sikker lås. Leveres med en pen gaveeske.

 • Dette er et enkelt og elegant stålhalskjede i sort silkematt stål som vil passe bra om du ønsker et halskjede i litt diskret stil. Halskjedet har behagelig avrundede lenke ledd og er laget av råsterkt rustfritt stål med en praktisk lås som holder kjedet trygt på plass. Leveres med pen gaveeske.

 • Dette er et flott og unikt halskjede i blankt gullfarget rundt design. Den runde formen på leddene gjør at kjedet er komfortabelt å bruke. Laget i kraftig og slitesterkt rustfritt stål med en praktisk og sikker lås. Leveres i en pen gaveeske.

 • Her har du et elegant blankt sølvfarget kjede i klassisk cordel-design, halskjedet har en tvunnet utforming og reflekterer lyset godt. Kjedet holdes sikkert på plass av en pen og praktisk lås. Dette er et halskjede laget i sterkt rustfritt stål som alltid holder seg blankt. Leveres i pen gaveeske.

 • Dette er et pent blankt sølvfarget kjede i populært figaro design laget i sterkt rustfritt stål. Lenken har avrundede ledd som er behagelig mot huden og kjedet sikres med en solid og praktisk lås. Kommer i en pen gaveboks.

 • Dette er et pent blankt sølvfarget halskjede i rundt flettet hvetemønster, kjedet er satt sammen av små ledd som gjør at det glitrer og reflekterer lyset godt. Den runde formen gjør at det er komfortabelt å bruke og det er laget i meget sterkt materiale som gjør at det vil holde seg pent i mange år. Passer også fint med anheng. Kommer i pen gaveboks.

 • Dette er et solid sort stålhalskjede i en unik rund design, kjedet er såpass kraftig og dekorativt i seg selv at det passer fint å brukes uten anheng. Kjedet har en solid og praktisk lås. Leveres i en pen gaveboks.

 • Her er halskjedet for deg som leter etter et slankt stålhalskjede i en litt annen farge enn det vanlige. Kjedet er rundt i formen og har en praktisk lås som holder det trygt på plass. Leveres i pen gaveboks.

 • Her har du et stort kraftig halskjede i klassisk cubansk design. Dette er et  maskulint stålhalskjede som blir lagt merke til. Kjedet har blank slitesterk overflate og en solid lås. Kommer i en pen gaveeske.

 • Flott klassisk halskjede i blankt figaro-design og i en mandig størrelse som er svært populær. Laget i slitesterkt stål med blank overflate som vil holde seg pent i mange år. Festes med en solid og praktisk lås. Kommer i pen gaveeske.

 • Her har du et bredt solid halskjede i blankt rustfritt stål som er dekorativt og med et enkelt klassisk design. Kjedet er laget i et meget sterkt materiale som vil holde seg blankt og pent i mange år. Halskjedet festes med en praktisk og solid lås. Leveres med en pen gaveeske.

 • Her har du et 7.5 mm bredt solid halskjede i speilblankt rustfritt stål som er dekorativt og med et enkelt klassisk design. Kjedet er laget i et meget sterkt materiale som vil holde seg blankt og pent i mange år. Halskjedet festes med en praktisk og solid lås. Leveres med pen gaveeske.

 • Her har du et pent blankt sølvfarget halskjede i rundt flettet hvetemønster, kjedet er satt sammen av små ledd som gjør at det glitrer og reflekterer lyset godt. Den runde formen gjør at det er komfortabelt å bruke og det er laget i meget sterkt materiale som gjør at det vil holde seg pent i mange år. Det 5 mm tykke kjedet passer også fint med litt større...

 • Her har du et kraftig 6 mm tykt blankt sølvfarget halskjede i rundt flettet hvetemønster, kjedet er satt sammen av små ledd som gjør at det glitrer og reflekterer lyset godt. Den runde formen gjør at det er komfortabelt å bruke og det er laget i meget sterkt rustfritt stål som gjør at det vil holde seg pent i mange år. Halskjedet er meget dekorativt i seg...

 • Her har du et elegant stålhalskjede i sort silkematt stål som vil passe bra om du ønsker et halskjede i litt diskret stil. Halskjedet har curbed kantete lenke ledd i cubansk stil og er laget av sterkt rustfritt stål med en praktisk lås som holder kjedet trygt på plass. Kommer i en pen gaveboks.

Viser 1 - 25 av 25 produkter